Testetilbud

Under årets Skeive dager i Oslo kan du få testet deg for seksuelt overførbare infeksjoner i Pride park. I tillegg til hivtesten tilbyr Olafiaklinikken i samarbeid med HivNorge testing for syfilis, hepatitt B og C, gonoré, klamydia og mycoplasma.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Bente Bendiksen

labelEmner:

Det er første gang at Olafiaklinikken tilbyr et komplett testetilbud i parken, som i år er på Rådhusplassen i Oslo.

Sol-Britt Molin fra Olafiaklinikken

– Dersom man har andre seksuelt overførbare infeksjoner øker også smitterisikoen for hiv. Vi er flinke til å svare på spørsmål om smitte, smitterisiko, smitteveier og forebygging av alle seksuelt overførbare infeksjoner. Kom og besøk oss på standen vår, sier Sol-Britt Molin fra Olafiaklinikken.

Det er mulighet for å teste seg onsdag til fredag fra kl. 16-20 og lørdag fra kl. 12-20. 

Les også

schedule13.05.2024

→ Per Miljeteig tildeles Kongens fortjenstmedalje  

Mandag 13. mai ble aktivist og tidligere styreleder i HivNorge, Per Miljeteig tildelt Kongens fortjenestmedalje. Statsforvalter Valgerd Svarstad Haugland var til stede på seremonien på Håndverkeren i Oslo for å overrekke medaljen.

schedule08.05.2024

→ HivNorge søker ny rådgiver

Vi søker nå etter en rådgiver i 100% stilling til å bli en del av laget. I dag er vi 7 personer som jobber både selvstendig og i team, vi har en flat struktur der alle ansatte rapporterer direkte til generalsekretær. Vi lover spennende utfordringer og muligheten til å gjøre en forskjell.