HivNorge på Skeive sørlandsdager

Årets happening på Sørlandet er selvfølgelig Skeive sørlandsdager. Evenementet tjuvstartet i går med debattmøte om likestilling og diskriminering. Høydepunktet er regnbuetorget, parade og paradefest på lørdag. HivNorge er selvfølgelig til stede. HivNorge vil markere budskapet om at vellykket behandling er null smitterisiko. Det er nå allment fastslått at vellykket behandling av mennesker som lever med […]

scheduleOppdatert: 19.02.2018

createForfatter: Arne Walderhaug

labelEmner:

Årets happening på Sørlandet er selvfølgelig Skeive sørlandsdager. Evenementet tjuvstartet i går med debattmøte om likestilling og diskriminering. Høydepunktet er regnbuetorget, parade og paradefest på lørdag. HivNorge er selvfølgelig til stede.

HivNorge vil markere budskapet om at vellykket behandling er null smitterisiko. Det er nå allment fastslått at vellykket behandling av mennesker som lever med hiv betyr at smitte av hiv ikke kan overføres i seksuelle relasjoner. – Dette er et budskap som er viktig å formidle, sier generalsekretær Anne-Karin Kolstad som vil være tilstede i Kristiansand med informasjon, brosjyrer og organisasjonens quizz sammen med frivillig Torgeir Landaas (bildet). I tillegg vil HivNorge informere om PrEP.

HivNorge deltar også i paraden.

For program under Skeive sørlandsdager.

Les også

schedule13.05.2024

→ Per Miljeteig tildeles Kongens fortjenstmedalje  

Mandag 13. mai ble aktivist og tidligere styreleder i HivNorge, Per Miljeteig tildelt Kongens fortjenestmedalje. Statsforvalter Valgerd Svarstad Haugland var til stede på seremonien på Håndverkeren i Oslo for å overrekke medaljen.

schedule08.05.2024

→ HivNorge søker ny rådgiver

Vi søker nå etter en rådgiver i 100% stilling til å bli en del av laget. I dag er vi 7 personer som jobber både selvstendig og i team, vi har en flat struktur der alle ansatte rapporterer direkte til generalsekretær. Vi lover spennende utfordringer og muligheten til å gjøre en forskjell.