Vi gratulerer vår generalsekretær!

HivNorges generalsekretær Anne-Karin Kolstad fyller 60 år denne helgen. Jeg vil på vegne av HivNorge markere merkedagen din.

scheduleOppdatert: 25.06.2021

createForfatter: Leif-Ove Hansen

labelEmner:

Vi er så heldige som har deg som generalsekretær!  Du har virkelig bidratt til gjennomslag og framgang på hivfeltet.  

Som frikjøpt styreleder, var jeg selv så heldig å få jobbe daglig sammen med Anne-Karin i fire år. Disse årene opplevede jeg som svært produktive, vi fikk til mye og personlig fikk jeg et godt innblikk i hvordan politikk utvikles og blir gjennomført.  

Du har med ditt energiske, åpne og gode vesen gjort organisasjonen mer tilgjengelig for alle og ikke minst sørget for politiske gjennomslag i viktige saker for mennesker som lever med hiv.  

Det er på sin plass å minne om en del saker som du har hatt en avgjørende rolle med å få på plass. Tilgang på PrEP, endring i straffeloven som gjør at mennesker som lever med hiv ikke lengre er kriminalisert og fortsatt god tilgang på hivmedisiner etter prioriteringsmeldingen for å nevne noe. Du har blant annet satt i gang prosjekter for å ivareta eldre som lever med hiv, langtidsoverlevere og har sørget for at det finnes tilbud til chemsexbrukere. 

Ditt smittende engasjement, kunnskap og evne til å bygge organisasjon og få til politisk endring har hevet HivNorge betydelig de siste årene.  

Jeg håper du blir hos oss så lenge som mulig! 

Gratulerer med dagen! 

Leif-Ove Hansen 
Styreleder HivNorge. 

Les også

schedule10.04.2024

→ Forebygging, testing og behandling eliminerer hiv

Tidlig diagnostikk, raskest mulig oppstart med antiretroviral behandling av hivinfeksjon, kondombruk og tilbud om forebyggende behandling (PrEP) til spesielt risikoutsatte er de viktigste hivforebyggende tiltakene, ifølge Folkehelseinstituttet.

schedule05.04.2024

→ Husk søknadsfristen til Hivfondet

Lever du med hiv og er i en vanskelig økonomisk situasjon? Neste søknadsfrist for Hivfondet er 1. mai.