Hvem bør få Plussprisen i år?

Plussprisen deles ut hvert år i forbindelse med verdens aidsdag, 1. desember. I fjor gikk den til styreleder Leif-Ove Hansen. Du kan være med å bestemme hvem som skal få den i år.

scheduleOppdatert: 06.10.2021

createForfatter: Sekretariatet

labelEmner:

I kriteriene for prisen, som deles ut hvert år, heter det at den skal gå til en person, en institusjon eller en organisasjon som fyller ett eller flere av følgende kriterier: 

– setter hiv på dagsordenen 
– bidrar til å gi hiv et ansikt 
– redusere myter og stigma rundt hiv 
– har bidratt med langvarig innsats for mennesker som lever med hiv, deres rettigheter og situasjon for øvrig 
– setter hiv på dagsordenen 

Styremedlemmer og ansatte i organisasjonen kan ikke motta prisen før perioden/arbeidsforholdet er opphørt. Prisen er nasjonal. Enkeltpersoner skal prioriteres, og ingen kan motta prisen mer enn én gang. Alle har rett til å fremme forslag. 

Forslag kan sendes på e-post til post@hivnorge.no innen 1. november 2021. Det er styret i HivNorge som bestemmer hvem som skal få prisen, etter forslag fra medlemmer og andre. 

Les også

schedule24.03.2024

→ Ja, vi kan stoppe tuberkulose!

Verdens tuberkulosedag markeres 24. mars hvert år. Vi vil bruke denne dagen til å oppfordre norske politikere til å ta tuberkulose på alvor. Tuberkulose tar liv, den kan ramme alle, og den koster verden milliarder av kroner i helsekostnader og produktivitetstap. Samtidig vet vi hva som skal til for å stoppe den. Det er rett og slett en vinn-vinn-investering.

schedule22.03.2024

→ God påske

HivNorges kontor holder stengt hele påskeuken. Vi er tilbake tirsdag 2. april.