Global Village

Global Village er grasrotorganisasjonenes, interesseorganisasjonenes og menneskerettighetsforkjempernes tilholdssted under den store Aids 2008-konferansen i Mexico City.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: I Mexico: Olav André Manum (tekst og foto)

labelEmner:

Her synliggjør de sine synspunkter, sin livssituasjon og sine arbeidsmetoder. Engasjementet er voldsomt, temperaturen høy og mangfoldet stort. Her er afrikanere, asiater, europeere, latinamerikanere, amerikanere, rett og slett hele verden samlet på et brett, her er transer og transseksuelle, homser og heteroer, hivpositive, prostituerte, høy og lav samlet på et brett. Global Village er en fantastisk og livsbejaende opplevelse. Engasjementet for at sårbare grupper og enkeltmennesker skal få kontroll over sine egne liv er overveldende, en fantastisk opptur. Her er ansiktene til noen av menneskene vi møtte.

Sex Workers’ Outreach Project

Africagay

The Condom Project

Caribbean Vulnerable Societies

Labrys

International Community of Women Living with hiv/aids

The Black Aids Institute

Dance 4 Life

Hiv-Sverige

The Coalition of Asia Pacific Regional Networks on HIV/Aids

 

 

Les

Les også

schedule24.03.2024

→ Ja, vi kan stoppe tuberkulose!

Verdens tuberkulosedag markeres 24. mars hvert år. Vi vil bruke denne dagen til å oppfordre norske politikere til å ta tuberkulose på alvor. Tuberkulose tar liv, den kan ramme alle, og den koster verden milliarder av kroner i helsekostnader og produktivitetstap. Samtidig vet vi hva som skal til for å stoppe den. Det er rett og slett en vinn-vinn-investering.

schedule22.03.2024

→ God påske

HivNorges kontor holder stengt hele påskeuken. Vi er tilbake tirsdag 2. april.