Dagens Medisin inviterer til fagseminar

Tirsdag 6. desember kl 16-18 inviterer Dagens Medisin til fagseminar om hiv på Legenes hus. Fagseminaret er gratis for helsepersonell, ansatte i helsevesenet, organisasjoner og offentlig ansatte. Fagseminaret går inn på flere dagsaktuelle tema knyttet til hivsituasjonen.

scheduleOppdatert: 02.12.2022

createForfatter: Einar Seierstad

labelEmner:

Fagdagen byr på interessante tema. Vi får høre om prosjektet Fast Track Cities og hvordan Oslo skal nå sine mål. Situasjonen med apekopper og vaksinering vil også bli tema. Infeksjonslege fra Ullevål kommer og skal gi oss et innblikk i medisinske utfordringer knyttet til det å bli eldre med hiv. Aksept – Senter for alle berørt av hiv, skal snakke om hvorfor det kan være utfordrende å nå ut til innvandrere og flyktninger med hiv. I tillegg blir det debatt om det nylig fremlagte hiv-anbudet, og om fremtidig hiv-behandling.

Arrangementet finner sted på Legenes hus på Christiania torv 5. Det kreves at man melder seg på arrangementet, og det kan man gjøre her.

Les også

schedule10.04.2024

→ Forebygging, testing og behandling eliminerer hiv

Tidlig diagnostikk, raskest mulig oppstart med antiretroviral behandling av hivinfeksjon, kondombruk og tilbud om forebyggende behandling (PrEP) til spesielt risikoutsatte er de viktigste hivforebyggende tiltakene, ifølge Folkehelseinstituttet.

schedule05.04.2024

→ Husk søknadsfristen til Hivfondet

Lever du med hiv og er i en vanskelig økonomisk situasjon? Neste søknadsfrist for Hivfondet er 1. mai.