Artistgalla

I år er det 20 år siden hivpositive i Norge stiftet interesseorganisasjonen PLUSS. Dette markeres torsdag 21. august da en rekke artister stiller opp i artistgallaen "Sprell levende". Skaff deg billetter allerede nå.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter:

labelEmner:

Det er også 20 år siden Høyesterett i den såkalte Henkisaken fastslo at hivstatus ikke var saklig grunn for oppsigelse. Det er 25 år siden det første aidstilfellet ble diagnostisert her i landet og det er altså 20 år siden PLUSS ble startet. Arbeidet til PLUSS videreføres i dag av HivNorge etter at PLUSS ble slått sammen med Landsforeningen mot Aids i 1999.

Christiania Teater

Bøygardsøstrene

Oslo fagottkor

Nikolay Lange-Nielsen er skuespiller, manusforfatter og regissør. Utdannet ved Statens Teaterhøgskole og cand.mag fra UiO. (bl.a. litteratur vitenskap) Har vært knyttet til Nationaltheatret i flere år, og spilt bl.a. på Rogaland Teater, Riksteatret og Oslo Nye. Spilte den mannlige hovedrollen i filmen «En Håndfull Tid» (1989), og har spilt i en rekke radio og TV -produksjoner, bl.a. som Ragnar i Hotell Cæsar. 

Fredrik Steen

Pitsj

Heine Totland

billettservice

Les også

schedule24.03.2024

→ Ja, vi kan stoppe tuberkulose!

Verdens tuberkulosedag markeres 24. mars hvert år. Vi vil bruke denne dagen til å oppfordre norske politikere til å ta tuberkulose på alvor. Tuberkulose tar liv, den kan ramme alle, og den koster verden milliarder av kroner i helsekostnader og produktivitetstap. Samtidig vet vi hva som skal til for å stoppe den. Det er rett og slett en vinn-vinn-investering.

schedule22.03.2024

→ God påske

HivNorges kontor holder stengt hele påskeuken. Vi er tilbake tirsdag 2. april.