Velkommen til samling for likepersoner i HivNorge

Er du likeperson i HivNorge? Lurer du på hva det er eller kunne du tenke deg å bli det? Vi ønsker deg velkommen til samling for likepersoner den andre helgen i desember.

Hvor og når

place HivNorges lokaler i Rosenkrantz' gate 4, Oslo event 09.12.2023 - 10.12.2023 schedule 10:00

Lever du selv med hiv, er pårørende eller bruker du PrEP? Har du noen gang ønsket å snakke med noen andre i en liknende situasjon? Kan du tenke deg å være en slik støtteperson for andre?

Det å være likeperson for noen i regi av HivNorge innebærer ikke bare en-til-en-samtaler, men kan være like aktuelt når flere møtes. HivNorge ønsker også å legge til rette for flere likepersonledede aktiviteter, både i våre lokaler og lokalt der hvor du bor.

På denne samlingen for nye og erfarne likepersoner, tar for oss likepersonarbeid i HivNorge og hva det vil si å være likeperson i vår organisasjon. Gjennom samtaler, praktiske oppgaver og deling av erfaringer vil vi denne helgen gå i dybden på likepersonarbeid. Kanskje resulterer også helgen i nye og spennende likepersonaktiviteter i HivNorge?

HivNorge leder helgen sammen med Walter Heidkampf.

HivNorge dekker reise og overnatting for deltakere utenbysfra, etter rimeligste reisemåte.

Har du spørsmål eller lurer på om dette er noe for deg, ta gjerne kontakt med oss på tlf. 96625922 (Kristin) eller 96626062 (Bente).

Tid: 9.-10. desember
Sted: HivNorge lokaler i Rosenkrantz’ gate 4, 0159 Oslo
Påmeldingsfrist: 30. november

 

Foto: Park Troopers/Unsplash