Helgesamling for menn som har sex med menn

Vi inviterer til helgesamling for menn som har sex med menn, som lever med hiv, bruker PrEP og/eller har chemsexerfaring. Hensikten med samlingen er å møte hverandre i trygge rusfrie rammer, hvor vi kan utforske ulike tema som åpenhet, skam, rus, sex, psykisk helse, seksuell helse, egenomsorg, ensomhet og fellesskap.

Hvor og når

place Rosenkrantz' gate 4 event 21.04.2023 - 23.04.2023 schedule 17:00

Hvilke liv lever vi, og hvordan vil vi leve? Enten du tenker på deg selv som homofil, bifil, heterofil eller noe annet – så er denne samlingen åpen for deg som er mann og har seksuelle erfaringer med andre menn.

Vi kan sammen utforske ulike tema. Målet er å møte andre som har liknende erfaringer som deg selv, og finne ut hvordan vi kan ta vare på oss selv og hverandre.

Gruppen ledes av psykolog Pål Olsen, som selv lever åpent med hiv.

Alle våre arrangementer er gratis for medlemmer, og vi dekker også reise og overnatting. Om du bor i Oslo kan du selv velge om du ønsker å sove hjemme eller på hotell, kryss av i påmeldingsskjema for hva du ønsker. Medlemskap koster 100 kr. per år og er åpent for alle privatpersoner. Hvis du ikke ønsker å bli medlem, koster workshopen kr. 400,- inkludert reise og overnatting.

Samlingen finner sted i våre nye lokaler i Rosenkrantz’ gate 4 i Oslo sentrum. Det blir enkel servering fredagskvelden, mens det på lørdag blir felles lunch og middag. Vi avslutter på søndagen med felles lunch.

Dersom det kommer flere påmeldinger enn vi har plasser, vil personer som ikke har deltatt på liknende samlinger tidligere bli prioritert.

Påmeldingsfrist: 30.3.23.

For spørsmål om samlingen, send gjerne en e-post.

Foto: Ana Nichita /unsplash