HivNorge kaller inn til årsmøte  

HivNorges årsmøte er organisasjons høyeste organ og skal ifølge vedtektene avholdes hvert år innen utgangen av mars. Årsmøtet for 2024 er fastsatt til 21. mars 2024 og innkallingen er nå sendt ut til medlemmer.  

scheduleOppdatert: 19.01.2024

createForfatter: Sekretariatet

labelEmner:

Innkallingen til årsmøtet er sendt ut per e-post til alle medlemmer som har oppgitt sin e-postadresse og som har samtykket til å motta informasjon per e-post.  

Dersom du ikke har oppgitt e-postadresse eller du ikke har samtykket til å motta informasjon på e-post fra HivNorge, kan du kontakte HivNorges sekretariat for å få tilsendt innkallingen på e-post. 

Medlemmer som har samtykket til å motta informasjon på e-post, men som ikke har fått innkallingen i innboksen oppfordres til å sjekke søppelpost-mappen. Ser du ikke innkallingen i søppelpost-mappen, kan du kontakte HivNorge for å bekrefte at vi har riktig e-postadresse registrert på deg.  

Har du noen spørsmål om innkallingen, årsmøtet eller medlemskap, ta kontakt med sekretariatet på post@hivnorge.no eller tlf. 21 31 45 80.  

Les også

schedule26.02.2024

→ Er du ny i Norge og trenger hivmedisiner?

Alle som oppholder seg i Norge og lever med hiv, har rett til gratis hivbehandling. Denne får man hos leger på nærmeste sykehus med infeksjonsmedisinsk avdeling.

schedule16.02.2024

→ Oppdaterte retningslinjer for hivbehandling

De nasjonale retningslinjene for oppfølging og behandling av hiv er oppdaterte og inneholder noen endringer fra 2023-utgaven. Injeksjonsbehandling, koinfeksjon med hepatitt B og vaksinering mot lungebetennelse er blant endringene som løftes frem.